O nama

Firma Laser Lux d.o.o. je osnovana 1991 god.  sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost je izvođenje hidroizolacionih radova kao i izrada industrijskih podova.

Firma Laser Lux d.o.o. je u potpunosti osposobljena kadrovski i tehnički da odgovori na složene zahteve tržišta za ugradnju i primenu hidroizolacionog materijala i sistema prestižnih svetskih proizvođača. Među prvim na ovim prostorima počinjemo sa primenom i ugradnjom poliuretanskih hidroizolacija. Postavili smo visoke standarde i postali jedna od vodećih firmi u našoj zemlji i regionu.

Osnovni akcenat stavljamo na plasman i ugradnju visoko kvalitetnih materijala:

-Poliuretanske hidroizolacione tečne membrane –ALCHIMICA Grčka

-Vodonepropusni specijalni polimerni cementi – VANDEX Nemačka

-HDPE bentonit membrana tipa- DUAL SEAL RPM USA, za hidroizolaciju temelja i ukopanih temeljnih zidova, čiji smo distributer i autorizovani izvođač za postavljanje temeljne izolacije

-Dihtovanje statičkih i dinamičkih dilatacija, prozorskih okana – TREMCO-Illbruck

Posedujemo sertifikate koji su garancija našeg kvaliteta i kvaliteta naših usluga.

U okviru firme Laser Lux d.o.o. posluje i ogranak Laser Lux d.o.o. Novi Sad, koji se bavi i prodajom kompletnog asortimana iz ponude .

Iskustvo i stručni kadar omogućavaju nam da odgovorimo na sve zahteve tržišta. Praćenje svetskih trendova, kao i modernizacija opreme redovne su aktivnosti naše kompanije. Osnovni cilj nam je da stranka uvek bude zadovoljna jer je to za nas potvrda kvaliteta.