Firma Laser Lux doo osnovana je 1991. godine u sa sedištem u Beogradu.

Od 1999. godine osnovna delatnost firme postaje izvođenje hidroizolaterskih radova, izrada industrijskih podova, antikorozivna zaštita limenih krovnih površina.

Kao firma, u potpunosti smo osposobljeni kako kadrovski, tako i tehnički da odgovorimo na sve složene zahteve tržišta za ugradnju i primenu hidroizolacionih materijala i sistema prestižnih svetskih proizvođača.

Trudimo se da ispratimo sve svetske trendove u oblasti hidroizolacije i koristimo najbolje materijale na tržištu, a pored toga, modernizacija opreme u oblasti hidroizolaterskih radova su redovne aktivnosti koje naša kompanija sprovodi.

Među prvima na ovim prostorima počinjemo sa primenom i ugradnjom poliuretanskih hidroizolacionih materijala, a svi materijali koje koristimo, setifikovani su od ovlašćenih institucija Republike Srbije – IMS (Institut za ispitivanje materijala) i Inženjerskog društva za koroziju Srbije.

Za ovih dvadeset i više godina uspešnog poslovanja, dobili smo veliki broj zadovoljnih klijenata širom Srbije, Crne Gore, čak smo stigli i do Slovenije. Radove smo izvodili najviše u Beogradu i Novom Sadu, a pored tih gradova, radili smo i u Subotici, Smederevu, Šapcu, Valjevu, Zrenjaninu, Srpskoj Crnji, Crvenki, Titelu…

POZOVITE NAS

+381 11 3286708

Za ovo vreme, uspešno smo uradili:

0m2 +
TEMELJNE

HIDROIZOLACIJE

0m2 +
HIDROIZOLACIJE

KROVOVA I TERASA

0%
ZADOVOLJNI KLIJENTI
0m2 +
INDUSTRIJSKIH

PODOVA

0m2 +
ANTIKOROZIVNE

ZAŠTITE

Osnovni akcenat stavljamo na plasman i ugradnju visoko kvalitetnih materijala kao što su:

  • Poliuretanske hidroizolacione tečne membrane – Alchemica, Greece
  • Vodonepropusni polimerni cementi – Vandex, Germany
  • HDPE bentonitne membrane (Dual Seal) – RPM, Belgium
  • Dihtunzi za statičke i dinamičke dilatacije – Tremco, Ilbruck
  • Antikorozivni vodonepropusnih premaza – RPM, Belgium

U okviru firme Laser Lux doo posluje i ogranak u Novom Sadu, koji se bavi i prodajom kompletnog asortimana iz ponude:

Osnovni moto naše kompanije je da klijent uvek bude zadovoljan jer je to za nas potvrda kvaliteta, što može potvrditi i naša referenc-lista, gde smo može videti da sa nekim klijentima sarađujemo i više od 10 godina.