1,800 RSD + PDV

Kategorije: ,

Opis

Tečna 1K zaptivna pasta na bazi bitumen-lateks emulzije koja nakon sušenja formira elastičnu vazdušno i/ili vodonepropusnu barijeru.

Zahvaljujući formulaciji od bitumena i lateksa se proizvod lako nanosi četkom, valjkom, špahtlom i gletericom. Takođe se može nanositi i prskanjem pomoću alata za bezvazdušno prskanje.OS925 je silikonski zaptivač visokih performansi neutralnog očvršćavanja. Prvenstveno se koristi za zaptivanje spojeva i praznina u građevinarstvu i industriji.

OS925 je dizajniran da obezbedi odličnu adheziju na različitim podlogama, uključujući staklo, aluminijum, nerđajući čelik, PVC i zidove, između ostalog. Takođe je veoma otporan na vremenske uslove, UV zračenje i temperaturne promene, što ga čini pogodnim za upotrebu u unutrašnjim i spoljašnjim aplikacijama. Materijal je na vodenoj bazi, te nije stetan za okolinu. Ne popunjava pukotine veće od 5mm.

Priprema podloge: Podloga na kojoj se nanosi ne mora biti u potpunosti čista. Prijanja na vlažne, suve, prašnjave podloge, ali za idealnu adheziju, preporučuje se što je moguće bolje čišćenje podloge.

Preporuka za primenu:Naneti maksimalno 3 mm (mokri) sloj debljine po sloju.

Potrošnja:Zavisno od veličine curenja vode (prodora): otprilike 0,3kg po jednom prodoru.

Nanošenje:Pre upotrebe, mešati 2-3min. Nanosi se špaklom, gletericom, ili prskanjem.

Skladištenje: Može se skladištiti do 12 meseci u originalnom pakovanju, obavezno u suvoj prostoriji.

Dostupno pakovanje: 5kg, plastična kanta